tisdag 8 november 2011

Läxor v 46

 Nu är det dags för  läxor igen efter ett långt lov utan. Läxorna är till nästa vecka; v 46


  • 7;orna har en redovisning på måndag. Alla de som inte är klara måste färdigställa sina arbeten. OBS; att oavsett om någon är borta ska gruppen kunna redovisa, så dela med er av era saker till varandra!
  • 8;orna har kap 12. till onsdagen Det innebär att texten ska kunna översättas, att man ska kunna säga meningarna på spanska samt att de ska kunna de glosor som vi prickat för. De finns även på glosor.eu. Utöver det så har de även lite grammatik; Gerundium som vi gick igenom på måndagslektionen. Ni som inte var där kan kolla längst bak i textboken så finns det ett stycke som förklarar gerundium.
  • 9;orna kommer att börja med ett stort projekt som är oerhört viktig inför betygsättningen. De har fyra lektioner på sej. Så det gäller att de arbetar medvetet och tar hem och gör det som de behöver för att hinna med allt. Mer genomgång kommer de få på torsdag.
  • I engelska 7:or har de fått ett nytt stycke i boken; Fight or flight till torsdag är det läxa med glosor och textens första sida. (texten är på två sidor). Den här texten ska de kunna läsa med flyt, översätta både till svenska och engelska.
  • I engelska 5/6;or ska de skriva en berättelse på engelska. Alla har blivit klara. Men jag vill ha den i pappersformat, så de som inte lämnat in ska göra det under veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar